HATAY / ANTAKYA - Narlıca Cumhuriyet İlkokulu

Narlıca Cumhuriyet İlkokulu

Adres
Narlıca mahallesi 243.Sk. No18 Antakya/ HATAY Okulumuz 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen deprem sebebiyle yıkıldığı için eğitim öğretim faaliyetlerini geçici olarak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunda gerçekleştirmekteyiz
Vizyon
Atatürk´ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında, eğitim - öğretimin her alanında fark yaratarak, farkında olunan okul olmak.
Misyon
Okulumuz çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Narlıca Cumhuriyet İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1980
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM